Forums Help & support AxCrypt asks for my Email address like if I was using it for first time.

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Svante 4 weeks ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #11563 Reply

    Eric

    Hi!
    I’ve been using AxCrypt for a while now without problem but today, when I start it, it is asking me to enter my Email address in a little window with this message: “The first time you start AxCrypt a real email address is required”.
    It is not the first time I use it. I did not enter any Email address and clicked ‘Exit’ button. I wanted to ask in this forum what to do before trying anything.
    Do I just enter my Email address like if I was using it for the first time?
    If I do will my encrypting/decrypting password still work?
    Thanks.

    #11567 Reply

    Svante
    Keymaster

    Hello Eric,

    It’s hard to say exactly, but typically this happens if you’ve cleaned out all files in the Windows temp folder for example, or used the built-in ‘Clear All Settings and Exit’ function of AxCrypt.

    You may also have created a new user on your Windows computer or something similar.

    There should be no problem entering your email, and if you are online it will see that you already have an AxCrypt ID and then you just enter your regular password like before and you’re up and running again.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
Reply To: AxCrypt asks for my Email address like if I was using it for first time.
Your information: