Forums Help & support My paid subscription is not giving me paid status.

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Prabhukumar R 1 week, 6 days ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #14143 Reply

    Don Avgerinos

    I am a paid subscriber and my service is at the free level.

    Please fix it.

    Don

    #14145 Reply

    Prabhukumar R
    Moderator

    Hello Don,

    After purchasing Premium, you will need to sign out and then sign in again in the AxCrypt app and it will automatically enable Premium feature. Sign in to the AxCrypt app with the internet connection. Because AxCrypt app will try to sync your subscription details from our secured servers to your local machine.

    Internet is Required for the first time of login after creating account or purchasing Premium/Business Subscriptions or resetting the account password via the AxCrypt account site. Because AxCrypt app will try to fetch your subscription and account details from our secured servers to the locally installed AxCrypt app.

    If the user’s system is not connected with an internet(offline state), then the AxCrypt app don’t know about your recent purchase or account/subscription updates. So After purchasing Premium, you will need to sign in to the AxCrypt app with internet enabled.

    If the above does not help,please provide more information about the issue and write a mail to support@axcrypt.net . you can send a screenshot showing where the problem is, it often helps us understand.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
Reply To: My paid subscription is not giving me paid status.
Your information: